Apucături comunistoide. La Focșani continuă hărțuirea unui funcționar, după ce Primăria și-a desființat Direcția Juridică pentru a scăpa de acesta

8
Liviu Dan Pogorevici, funcționarul care a chemat DNA la Primăria Focșani, este hărțuit de noul primar PSD, Cristi Misăilă. După ce direcția în care lucra – Direcția Juridică a primăriei – a fost desființată tocmai pentru a scăpa de funcționarul incomod, edilul Focșaniului îi cere socoteală lui Pogorevici pentru că a participat la ședința de consiliu local, care era atribuția sa de serviciu.

În urma unor descinderi ale procurorilor Direcției Naționale Anticorupție la Primăria Focșani, funcționarul bănuit că a sesizat neregulile la DNA a fost „luat la țintă” de șefi. Este vorba despre Liviu Dan Pogorevici, fost director al Direcției Juridice din Primăria Focșani.

Edilii au decis chiar desființarea Direcției Juridice a Primăriei, tocmai pentru ca Liviu Dan Pogorevici să rămână fără post.
Focșani: Director dat afară pentru că ar fi adus DNA la Primărie

misailaDupă ce a contestat în instanță măsura luată de primar, Pogorevici fost mutat la Direcția Administrativă. Însă nici aici nu a fost lăsat să lucreze. Pogorevici a fost prezent, zilele trecute, la ședința de Consiliu Local, de a cărei organizare administrativă răspunde. A fost văzut la ședință de primarul Cristi Misăilă (foto) și pus să dea notă explicativă. Funcționarul consideră acest act drept un abuz.
Practic, hărțuirea lui Pogorevici a început după ce acesta a sesizat DNA cu privire la achiziții suspecte pe care refuzase să le semneze. Și, deși se afla în concediu legal, activitatea sa a fost imediat pusă sub lupa comisiei de disciplină din cadrul Primăriei. Totul a culminat cu nota explicativă pe care trebuie să prezinte primarului pentru că a fost prezent la ședința de consiliu local.

„În data de 14 noiembrie a.c. ați fost prezent la ședința extraordinară de consiliu local Focșani acre a avut loc în sala de consiliu din Primăria Focșani. Întrucât nu ați avut ca sarcină de serviciu participarea la ședință, vă solicit să precizați calitatea în care ați participat la ședință. Ce aveți de spus în legătură cu cele consemnate mai sus?”, se arată în adresa primarului.

„Aceste ședințe sunt organizate de serviciul nostru de administrație publică locală, este în atribuțiile noastre de serviciu, noi facem toate actele premergătoare ședințelor de Consiliu Local, am fost acolo să sprijin ședința, nu am ieșit din primărie. Sunt hărțuit de primar, de șefi, pentru că am chemat DNA la primărie, am fost băgat în comisia de disciplină deși eram în concediu legal – 04 mai – 04 iunie. Am contestat legalitatea desființării direcției în care lucram și mă voi bate până în pânzele albe pentru dreptate”, a declarat Liviu Dan Pogorevici.

adresa misaila
adresa misaila2

1 Comentariu
  1. Chircă Valentin spune

    Se vede treabă că Focșaniul vrea să concureze cu Craiova la obediența față de politic ……! Greu ,e adevărat , DAR ,sunteți pe calea cea bună ! poliție ,sistem juridic ,presă -în majoritate – TOT CE MIȘCĂ-N ȚARA ASTA …….a Vrancei ,VOTEAZĂ și susțin CORUPȚIA ,HOȚIA ,MINCIUNA ,PRIVILEGIILE PERSONALE ,IPOCRIZIA ,și , în general ,toate acele lucruri de care vrem să scăpăm …….!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.