„Nimeni nu va mai fi în siguranță dacă…” – procuror DNA Constanța

28

„Sunt aici ca să arăt tâmplarilor și muncitorilor că legile sunt lucruri serioase. Dacă modificările Codului Penal și Codului de Procedură Penală intră în vigoare, activitatea noastră, a tuturor, va fi blocată” a declarat la Constanța pentru Info Sud-Est, Andrei Bodean, procurorul DNA care i-a trimis în judecată, printre alții, și pe Nicușor Constantinescu, Radu Mazăre și Sorin Strutinsky.

Niciun procuror, indiferent că lucrează la DNA sau alte parchete, nu își va mai putea face treaba. Nimeni nu va mai fi în siguranță. Nici măcar infractorii nu vor mai fi în siguranță. Și fiicele infractorilor pot fi călcate pe trecere și soțiile lor pot fi tâlhărite.

Andrei Bordean a participat la protestul magistraților din Constanța pentru că „nimeni nu va mai fi în siguranță dacă modificările vor intra în vigoare”.

50 de judecători și procurori constănțeni au protestat timp de jumătate de oră în fața Judecătoriei Constanța, manifestându-și astfel dezaprobarea față de modificările aduse legilor justiției. Articol integral pe ziarul Info Sud-Est.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.